Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στην εταιρεία μας και τα προϊόντα μας. Η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής, ενώ χρησιμοποιείτε τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες είναι πολύ σημαντική για εμάς. Συμμορφωνόμαστε με τις νομικές απαιτήσεις της χώρας στην οποία γίνεται επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη συλλογή και την επεξεργασία τους. Στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, το εφαρμοστέο δίκαιο είναι ο ομοσπονδιακός νόμος για τη προστασία των δεδομένων.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων

Όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, οι διακομιστές μας αποθηκεύουν το όνομα του παρόχου υπηρεσιών του Internet σας, τη διεύθυνση IP, την ιστοσελίδα από την οποία επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, τους δικούς μας ιστότοπους που επισκεφτήκατε, καθώς και την ημερομηνία και τη διάρκεια της επίσκεψης. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε στατιστική ανάλυση. Δεν συνδέονται με οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να αναγνωρίσουν τις προτιμήσεις των επισκεπτών, έτσι ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας αναλόγως. Κάθε μεμονωμένος χρήστης παραμένει ανώνυμος. Τα προσωπικά στοιχεία αποθηκεύονται μόνο όταν τα εισάγετε εθελοντικά στις παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Χρήση και Προώθηση Προσωπικών Δεδομένων, συλλογή δεδομένων για συγκεκριμένους σκοπούς και επιλογές

Χρησιμοποιούμε τα τεχνικά δεδομένα για σκοπούς διοίκησης της ιστοσελίδας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη διαχείριση των πελατών και εκείνων που ενδιαφέρονται για την εταιρεία, για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τα νέα προϊόντα, τις έρευνες προϊόντων και για τις εσωτερικές εργασίες μάρκετινγκ στο πεδίο που απαιτείται. Η συμμετοχή για τους χρήστες είναι προαιρετική. Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε μέρος, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από αυτές τις υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, ενώ γίνεται χρήση των υπηρεσιών αυτών ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που αναγράφεται στην ιστοσελίδα. Εμείς τότε θα μπλοκάρουμε τα δεδομένα σας για οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση. Οι εργαζόμενοί μας υποχρεούνται να τηρούν το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων.

Ασφάλεια

Η Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG χρησιμοποιεί τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας, για τη διασφάλιση των δεδομένων που λαμβάνουμε από εσάς, κατά της ακούσιας ή εκούσιας διαγραφής, χειραγώγησης, της απώλειας, και ενάντια της πρόσβασης στις πληροφορίες, σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Αυτά τα μέτρα ασφαλείας, συνεχώς αναπτύσσονται για να ανταποκρίνονται συνεχώς σε νέες τεχνικές προδιαγραφές.

Οι ιστοσελίδες μας μπορεί να περιέχουν συνδέσμους προς άλλες εξωτερικές ιστοσελίδες. Η πολιτική για την προστασία των δεδομένων μας δεν ισχύει για αυτές τις ιστοσελίδες.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, οποιαδήποτε σχόλια ή παράπονα, ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ή τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων της εταιρείας.

Κατόπιν αιτήματος, η Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG ή ο υπεύθυνος μπορεί να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το εάν τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν αποθηκευτεί από εμάς και αν ναι, ποια από αυτά τα δεδομένα. Θα βρείτε το σχετικό άτομο με το οποίο μπορείτε να έρθετε σε επαφή, στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Thomas Biedermann
Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων Schaeffler AG
Schaeffler AG
Industriestrasse 1-3
91074 Herzogenaurach
Federal Republic of Germany
Dataprivacy@schaeffler.com