Εταιρεία

Brands

Κάθε φορά που ένα αυτοκίνητο πρέπει να μεταβεί στο συνεργείο, τα προϊόντα και οι λύσεις επισκευής της Schaeffler Automotive Aftermarket είναι συνήθως η πρώτη επιλογή από αυτό. Με φόντο τις τέσσερις μάρκες LuK, INA, FAG και Ruville, το κομμάτι αυτό της Schaeffler, είναι υπεύθυνο για όλη την αγορά του automotive aftermarket σε ολόκληρο τον κόσμο.

 
 
 

Η LuK έχει υπάρξει ο πλέον αρμόδιος και καινοτόμος συνεργάτης της αυτοκινητοβιομηχανίας για πάνω από 50 χρόνια. Η γκάμα της περιλαμβάνει συστήματα απόσβεσης κραδασμών με τη χρήση του βολάν διπλής μάζας, τη σειρά συμπλέκτη LuK RepSet, το διπλό συμπλέκτη LuK RepSet 2CT, τα ολοκληρωμένα υδραυλικά συστήματα αποσύμπλεξης αλλά και τους μετατροπείς ροπής LuK TorCon.

 
 
 
 
 

Αποτελώντας συνώνυμο των δημιουργικών λύσεων και εφαρμογών σε συστήματα κινητήρα και μετάδοσης, η ΙΝΑ εξελίσσει περισσότερα από 1000 νέα προϊόντα για τον πρώτο εξοπλισμό κάθε χρόνο - από συστήματα διανομής και χρονισμού έως και εφαρμογές στη μετάδοση.

 
 
 
 
 

Η FAG έχει μια παράδοση, για την οποία νιώθουμε περήφανοι, σε ποιότητα και καινοτομία και δείχνει το δρόμο στη τεχνολογία των ρουλεμάν. Από ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας και εξαιρετικής αντοχής ως και περίπλοκα ολοκληρωμένα συστήματα άκρων, με τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα εξέλιξης των προϊόντων και με παραγωγή που αποτελείται από τα πιο αυστηρά και χωρίς περιορισμούς κριτήρια.

 
 
 
 
 

Η Ruville είναι ο ειδικός συστημάτων και λύσεων επισκευής για κινητήρα και σασί. Σε αντίθεση με τα προϊόντα ΟΕ της Schaeffler, η Ruville επίσης παρέχει λύσεις επισκευής που δεν έχουν κατασκευαστεί από τη Schaeffler και που έχουν εξελιχθεί από την ίδια την εταιρία και σε πάντα υψηλό και πιστοποιημένο επίπεδο.

 
 
 
 
 

Από ειδικό σε ειδικό. Αυτή είναι η καλύτερη περιγραφή για το REPXPERT, η ονομασία των τεχνικών υπηρεσιών της Schaeffler Automotive Aftermarket. Με το online portal του, τις τεχνικές εκπαιδεύσεις τις ζωντανές επιδείξεις REPXPERT LIVE σε εκδηλώσεις, το REPXPERT παρέχει τις τέλειες υπηρεσίες για όλους τους πελάτες της LuK, INA, FAG και της Ruville.